Advertisement

Diyarbakır Deprem - Advertisement richter ölçeğine göre, 4.0 büyüklüğündeki deprem, yerin 13,80 kilometre derinliğinde oldu.

Diyarbakır Deprem - Advertisement richter ölçeğine göre, 4.0 büyüklüğündeki deprem, yerin 13,80 kilometre derinliğinde oldu.. Afet ve acil durum yönetimi başkanlığı verilerine göre deprem 7.01 km derinlikte gerçekleşti. Deprem diyarbakır ve çevre illerde de hissedildi. Deprem, çevre illerde de hissedildi. Diyarbakır'dan diğer son dakika haberleri için tıklayınız Diyarbakır'ın ergani ilçesinde 4.0 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.

Kandilli rasathanesi de depremin merkez üssünü ergani, büyüklüğünü 4 olarak açıkladı. Diyarbakır ve çevre illerde hissedilen bir deprem meydana geldi. Diyarbakır'ın ergani ilçesinde 4.0 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Advertisement richter ölçeğine göre, 4.0 büyüklüğündeki deprem, yerin 13,80 kilometre derinliğinde oldu. Afet ve acil durum yönetim başkanlığı (afad), diyarbakır'ın kulp ilçesinde 3.9 büyüklüğünde deprem meydana geldiğini açıkladı.

Diyarbakir Da Deprem Gunun Haberleri
Diyarbakir Da Deprem Gunun Haberleri from i2.cnnturk.com
Diyarbakır'dan diğer son dakika haberleri için tıklayınız Advertisement richter ölçeğine göre, 4.0 büyüklüğündeki deprem, yerin 13,80 kilometre derinliğinde oldu. Çevre illerden de hissedilen depremde can ve mal kaybının yaşanmadığı belirtildi. Deprem, çevre illerde de hissedildi. Diyarbakır'daki depremle ilgili afad ve kandilli rasathanesi'nden yapılan açıklamada depremin saat 11.44'te meydana geldiği belirtildi. Deprem diyarbakır ve çevre illerde de hissedildi. Diyarbakır'ın ergani ilçesinde 4.0 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Diyarbakır'ın ergani ilçesinde 4.0 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Ergani'de saat 11.44'te 4 büyüklüğünde bir sarsıntı oldu.

16 temmuz 2021 11:59 güncellendi: Diyarbakır'ın ergani ilçesinde 4,0 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. İçişleri bakanlığı afet ve acil durum yönetim başkanlığı deprem daire başkanlığı tarafından yapılan duyuruda bugün saat 11.44 sıralarında merkez üssü diyarbakır'ın ergani ilçesinde 4.0 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Geçtiğimiz günlerde i̇zmir ve denizli'de olan depremlerle sarsılan anadolu'da sarsıntının merkezi bu kez diyarbakır oldu. Afet ve acil durum yönetim başkanlığı (afad), diyarbakır'ın kulp ilçesinde 3.9 büyüklüğünde deprem meydana geldiğini açıkladı. Diyarbakır'ın kulp ilçesinde 3.9 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Facebook twitter whatsapp eposta print google news. Diyarbakır ve çevre illerde hissedilen bir deprem meydana geldi. Çevre illerden de hissedilen depremde can ve mal kaybının yaşanmadığı belirtildi. Depremin merkez üssü diyarbakır canveren ergani olarak belirlendi. Son daki̇ka haberler i̇çi̇n tiklayiniz. Diyarbakır'da korkutan deprem 12/05/2021 12/05/2021 adminm 0 yorum gelen son dakika haberine göre; Diyarbakır ve çevre illlerde hissedilen bir deprem meydana geldi.

Deprem diyarbakır ve çevre illerde de hissedildi. Diyarbakır deprem haberleri ve son gelişmeleri anbean bu sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Çevre illerden de hissedilen depremde can ve mal kaybının yaşanmadığı belirtildi. Diyarbakır ve çevre illerde hissedilen bir deprem meydana geldi. Depremin yerin 13 kilometre derinliğinde meydana geldiği belirtildi.

Son Dakika Diyarbakir Da Deprem Son Depremler Listesi Son Dakika Haberleri Milliyet
Son Dakika Diyarbakir Da Deprem Son Depremler Listesi Son Dakika Haberleri Milliyet from i2.milimaj.com
İçişleri bakanlığı afet ve acil durum yönetim başkanlığı deprem daire başkanlığı tarafından yapılan duyuruda bugün saat 11.44 sıralarında merkez üssü diyarbakır'ın ergani ilçesinde 4.0 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Son daki̇ka haberler i̇çi̇n tiklayiniz. Vatandaşlar diyarbakır'da deprem mi oldu? Facebook twitter whatsapp eposta print google news. Depremin merkez üssü diyarbakır canveren ergani olarak belirlendi. Kandilli rasathanesi, depremin merkez üssünün canveren olduğunu ve 5 kilometre derinlikte meydana geldiğini duyurdu. Sarsıntının saat 11.44 sularında yaşandığı bilgisine ulaşıldı. 16 temmuz 2021 11:59 güncellendi:

İçişleri bakanlığı afet ve acil durum yönetim başkanlığı deprem daire başkanlığı tarafından yapılan duyuruda bugün saat 11.44 sıralarında merkez üssü diyarbakır'ın ergani ilçesinde 4.0 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.

Diyarbakır deprem haberleri ve son gelişmeleri anbean bu sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Afad'ın açıklamasına göre merkez üssü diyarbakır'ın ergani ilçesi olan 4.0 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Afet ve acil durum yönetimi başkanlığının (afad) internet sitesinde yer alan bilgiye göre, saat 11.44'de diyarbakır'ın ergani ilçesinde 4 büyüklüğünde sarsıntı kaydedildi. İçişleri bakanlığı afet ve acil durum yönetim başkanlığı deprem daire başkanlığı tarafından yapılan duyuruda bugün saat 11.44 sıralarında merkez üssü diyarbakır'ın ergani ilçesinde 4.0 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Depremin merkez üssü diyarbakır canveren ergani olarak belirlendi. Afad verilerine göre, diyarbakır'ın ergani ilçesinde saat 11.44'te 4,0 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Afad, depremin merkez üssünün diyarbakır ergani olduğunu açıkladı. İçişleri bakanlığı afet ve acil durum yönetim başkanlığı deprem daire başkanlığı tarafından yapılan duyuruda bugün saat 11.44 sıralarında merkez üssü diyarbakır'ın ergani ilçesinde 4.0 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Deprem diyarbakır ve çevre illerde de hissedildi. Çevre illerden de hissedilen depremde can ve mal. Siirt'teki deprem diyarbakır, şanlıurfa, bingöl'de de hissedildi. Diyarbakır'ın kulp ilçesinde saat 19.03'te 3.9 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Diyarbakır deprem haberleri, diyarbakır deprem ile ilgili bulunan haberler listelenmiştir.

Diyarbakır ergani'de saat 11.44'te 4 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Diyarbakır'daki depremle ilgili afad ve kandilli rasathanesi'nden yapılan açıklamada depremin saat 11.44'te meydana geldiği belirtildi. Facebook twitter whatsapp eposta print google news. Kandilli rasathanesi verilerine göre depremin şiddeti 4,0 olarak açıklandı. Diyarbakır'ın ergani ilçesinde deprem meydana geldi.

Gb7lkvqmhpq2om
Gb7lkvqmhpq2om from i12.haber7.net
İha 16 temmuz 2021 cuma, 12:03 güncelleme: Diyarbakır'ın ergani ilçesinde 4 büyüklüğünde bir deprem meydana geldiği öğrenildi. Afad'dan açıklama afad, sosyal medyadan yaptığı açıklamada ergani ilçesinde meydana gelen deprem sonrası an itibarıyla. Çevre illerden de hissedilen depremde can ve mal kaybının yaşanmadığı belirtildi. Geçtiğimiz günlerde i̇zmir ve denizli'de olan depremlerle sarsılan anadolu'da sarsıntının merkezi bu kez diyarbakır oldu. İçişleri bakanlığı afet ve acil durum yönetim başkanlığı deprem daire başkanlığı tarafından yapılan duyuruda bugün saat 11.44 sıralarında merkez üssü diyarbakır'ın ergani ilçesinde 4.0 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Diyarbakır'da ergani merkezli 4.0 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Diyarbakır ergani'de saat 11.44'te 4 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.

Diyarbakır'da deprem diyarbakır ve çevre illerde hissedilen bir deprem meydana geldi.

Geçtiğimiz günlerde i̇zmir ve denizli'de olan depremlerle sarsılan anadolu'da sarsıntının merkezi bu kez diyarbakır oldu. 16 temmuz 2021 11:52 son güncelleme: Depremin merkez üssü diyarbakır canveren ergani olarak belirlendi. Diyarbakır ve çevre illerde hissedilen bir deprem meydana geldi. Son daki̇ka haberler i̇çi̇n tiklayiniz. Diyarbakır'ın ergani ilçesinde 4.0 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Depremin yerin 13 kilometre derinliğinde meydana geldiği belirtildi. Diyarbakır ergani'de saat 11.44'te 4 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Afad verilerine göre, diyarbakır'ın ergani ilçesinde saat 11.44'te 4,0 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Diyarbakır'da 4.0 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Okumak istediğiniz haberi bu sayfada bulamadıysanız daha gelişmiş arama için buraya ›› diyarbakır deprem tıklayın. Diyarbakır'da yaşayanlar deprem şoku yaşadı. Diyarbakır'da 4.0 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Posting Komentar

0 Komentar